Expect


Az Expect™ ultrahang-vezérelt endoszkópos aspirációs tű egy olyan ultrahang-vezérelt endoszkópos aspirációs tű, amely szabványos luercsatlakozóval egy ívelt vizsgálófejjel rendelkező echoendoszkóp biopsziás csatornájához csatlakoztatható, és bejuttatható az emésztőtraktusba. Az eszköz hüvelyének hossza szabályozható, így különböző echoendoszkóp modellekkel is használható.

Termékinformáció

A tű az emésztőrendszer nagy lumenein belül vagy azokhoz közel elhelyezkedő, olyan elváltozásokból történő aspirációs mintavételre használatos, amelyek echoendoszkóp segítségével azonosíthatók és helyük meghatározható.

Mind a hüvely, mind a tű hossza a célelváltozás távolságának megfelelően állítható. A hüvely és a tű hosszának beállítását és ezek rögzítését az orvos végzi az eszköz markolatán lévő rögzítőgomb segítségével.

Az aspirációs minta nyeréséhez a vákuum alatt lévő tűt be kell juttatni az elváltozásba, és a tű előre és hátra mozgatása közben citológiai mintát lehet felszívni a tűbe.

A Expect tű disztális vége echogén (azaz ultrahangos módszerrel látható), ami megkönnyíti az eszköz ultrahang segítségével történő valós idejű megjelenítését.

A Tű jellemzői

Munkahossz: 137,5 cm és 141,5 cm között szabályozható

A tű hossza: 0 cm és 8 cm között szabályozható

Átmérő: Három különböző tűméret létezik: 19-es, 22-es és 25-ös méret

A 19-es méretű tű külső átmérője: 1,10 mm { Legalább 2,8 mm munkacsatorna szükséges }

A 22-es méretű tű külső átmérője: 0,72 mm { Legalább 2,4 mm munkacsatorna szükséges }

A 25-ös méretű tű külső átmérője: 0,52 mm { Legalább 2,4 mm munkacsatorna szükséges }

Az Expect aspirációs tű elérhető:

Rendelési kód: 5000 19 G (2.8mm)

Rendelési kód: 5001 22 G (2.4mm)

Rendelési kód: 5002 25 G (2.4mm)